CMAT INDUSTRY va participa la Targul de Tehnologie IDENTICOM4 2022 25-26-27 MAI @ CREIC CLUJ-NAPOCA

IDENTICOM4 2022

Ne bucuram sa vedem ca in anul 2022 eforturile sustinute reusesc sa ne aduca spre normalul prepandemic. Stim ce impact au avut ultimii ani asupra industriei si asupra domeniului de business, l-am simtit impreuna. Stim cat de mult conteaza in acest domeniu relatiile personale, interactiunea si comunicarea fata in fata. De aceea ne bucuram atat de mult ca putem anunta 📢 IDENTICOM4 editia a 4-a, in format fizic , 25-26-27 mai 2022, Cluj-Napoca.

📢

Despre IDENTICOM4 2022

Organizat la nivel international si gazduit in cel mai nou si modern spatiu expozitional, CLUJ INNOVATION PARK, IDENTICOM4 este cel mai complex Targ de Industrie si Tehnologie din Transilvania.

Masurile de protectie impotriva COVID19 vor fi respectate si suplimentate in caz de nevoie.

IDENTICOM4 2022 se concentreaza in jurul relatiei dintre companiile orientate inspre inovatie, digitalizare in era Industry 4.0 si viziune asupra calitatii si clientii acestora. Va oferim astfel contact direct cu numeroase industrii  si parteneri de afaceri din 14 judete precum: constructii de utilaje, metalurgie, automotive, prelucrari mecanice, alimentara, automatizari, plastic, aeronautica, energetica, chimica, farmaceutica, agricultura, logistica, ceramica, software industrial dar si din domeniul cercetarii si dezvoltarii

Dinamica Targului de Industrie si Tehnologie IDENTICOM4 este data de activitatile din cadrul targului, punctul nostru forte va crea punti de comunicare directa intre companii, clienti si chiar potentiali angajati.

Facebook:  https://www.facebook.com/IDENTICOM4  Linkedin:  https://www.linkedin.com/company/identicom4/  Instagram: https://www.instagram.com/identicom4/