Skip to main content

Despre noi

CMAT INDUSTRY este o companie din domeniul automatizarilor industriale, organizare evenimente TECH, standuri robotice și linii de producție, prin oferirea de solutii integrate la cheie.
Oferim solutii complete orientate spre client de la concept, design si implementare pana la lansarea si optimizarea procesului de productie.
Suntem o echipa cu experienta de peste 10 ani in industria din Romania iar inovatia si fiabilitatea caracterizeaza cel mai bine compania noastra.

Cercetarea, experienta in domeniul mentenantei predictive si a automatizarilor industriale ne recomanda ca partener in noua era a automatizarilor industriale, respectiv INDUSTRY 4.0 digitalizarea industriei.

Oferim solutii complete orientate spre client de la concept, design si implementare pana la lansarea si optimizarea procesului de productie.

Datorită experienței, putem oferi contractanților noștri soluții inovatoare, flexibile și profitabile care sa contribuie la succesul comun

CU CE NE DEOSEBIM :

Responsabilitate – respectăm principiile de responsabilitatea socială.

Viziune – dezvoltăm și extindem în mod constant spectrul nostru de afaceri, astfel încât să putem oferi clienților noștri sprijin în fiecare etapă a proiectului.

Inovație – căutăm cele mai bune soluții tehnice și tehnologice care ne permit să livrăm produse inovatoare.

Flexibilitate – lucrăm împreună cu clienții noștri pentru a găsi cele mai bune soluții pentru nevoile lor, alegând cele mai eficiente soluții.

Calitate – implementăm fiecare proiect cu respectarea celor mai înalte standarde de calitate.

Zece ani ani de experiență pe piață ne-au convins că rezolvarea problemelor este o chestiune de angajament, creativitate și de a găsi calea cea bună si că fiecare afacere poate fi optimizată.